banner_page

Babagan awake dhewe

udakara 19
HOME_LOGO

Sapa Kita?

Shenzhen Hongxiang Packaging Co., Ltd. Pabrik kita saiki khusus nggawe 100% degradable lan kompos macem-macem tas kemasan lan resin.Bahan utama yaiku 100% PLA lan PBAT.Kabeh materi ora plastik nol, ora polusi.100% pati bio-jagung kabèh bisa digunakake kanggo kompos lan degrade resin.PLA, uga dikenal minangka asam polylactic, minangka resin sing dipikolehi kanthi fermentasi pati dadi monomer asam laktat lan polimerisasi monomer kasebut.

Kabeh produk ketemu EN13432 kanggo Eropa, kalebu Italia, Prancis, Walanda, Belgia, Jerman, lan liya-liyane ASTM D6400 kanggo Amerika BPI kanggo Amerika lan liya-liyane Vincotte's OK COMPOST lan OK HOME COMPOST kanggo Belgia, Hongaria, Walanda...Luxembourg, Algeria, lsp.

udakara 11 (5)
udakara 11 (6)
udakara 11 (4)
udakara 11 (3)
udakara 11 (2)
udakara 11 (1)

Apa sing kita lakoni?

Ing mangsa ngarep, kita bakal nggoleki agen sing luwih apik ing saindenging jagad, terus nambah lan ngoptimalake teknologi lan layanan, lan ngupayakake dadi pemasok Kemasan Sustainable sing apik banget ing saindenging jagad.

Kantong mailer sing bisa kompos

Tas ritsleting kompos

Tas ziplock kompos

Kantong kotoran anjing kompos

Kantong sampah kompos

Tas belanja kompos

Tas kompos die cut

Film cling sing bisa kompos

Bungkus palet kompos

Budaya Perusahaan:

Wiwit diadegaké ing 2007, pabrik kita wis thukul saka 2 karyawan kanggo luwih saka 30 karyawan saiki, wilayah pabrik saiki luwih saka 1,500 meter persegi, lan volume sales ngluwihi 2000000 dolar AS, kabeh thanks kanggo budaya perusahaan kita;

Misi perusahaan: Ayo kabeh produk berkualitas tinggi ngladeni pelanggan global.

Terus njelajah lan riset kemasan sing lestari "Tresna bumi kita, ora ana jagad plastik"

zhengshu (5)
zhengshu (1)
zhengshu (2)
zhengshu (3)
zhengshu (4)
HOME_LOGO

Apa Milih Kita

1. 100% compostable lan Eco loropaken materi cornstarch PLA + PBAT.Zat sing isih ana ing proses degradasi lan degradasi ramah lingkungan utawa ora mbebayani.

2. Profesional lan pengalaman.17 taun OEM lan OEM layanan pabrik MOQ cilik ditampa

3. rega Competitive lan apik servcie Pabrik rega lan sakcepete reply.

4. Fast shipping withing 3-7days lan lawang kanggo layanan lawang

5. Sertifikat kompos 100% OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD6400 PBI, AS 4736, AS5810, GRS

mailsi11