banner_page

Kelestarian

sustainability_top

Miturut wawasan riset IBM, kelestarian wis tekan titik tipping.Minangka konsumen tambah akeh ngrangkul panyebab sosial, padha golek produk lan merek sing selaras karo nilai.Saklawasé 6 saka 10 konsumen sing ditliti gelem ngganti kebiasaan blanja kanggo nyuda dampak lingkungan.Saklawasé 8 saka 10 responden nuduhake kelestarian penting kanggo dheweke.

Kanggo sing ujar manawa penting banget, luwih saka 70% bakal mbayar premi 35%, rata-rata, kanggo merek sing lestari lan tanggung jawab kanggo lingkungan.

Kelestarian penting kanggo kabeh jagad.Shenzhen Hongxiang Packaging CO, Ltd njupuk tanggung jawab kanggo nyedhiyakake solusi kemasan sing ramah lingkungan lan menehi kontribusi kanggo panyebab kelestarian global.

LINGKUNGAN

LINGKUNGAN

PLA: 100% biodegradable ing kompos industri

We offerbiodegradablepackaging sing gampang kanggo nangani lan nawakake macem-macem maksimum.

GRS (Global Recycled Standard)

Bahan plastik daur ulang, ngurangi plastik sekali pakai

daur ulang 2
zhengshu (5)
zhengshu (1)
zhengshu (4)

Kanthi eksplorasi lan inovasi sing terus-terusan, kemasan Hongxiang wis entuk paten tas ritsleting anti-anak sing bisa dirusak, sing wis mbukak dalan kanggo industri kemasan sing bisa rusak.

Tas mailer kompos, tas ritsleting, tas ziplock, film cling lan tas pengepakan liyane saiki wis mbukak lawang kanggo garis pengepakan kita.

Bahan kasebut bisa dadi kompos lan karbon dioksida.Ora ana plastik maneh ing donya.

asd