banner_page

tas ziplock

  • Kantong ziplock stand-up khusus kompos tas kemasan panganan biodegradable

    Kantong ziplock stand-up khusus kompos tas kemasan panganan biodegradable

    Ngenalke baris produk paling anyar kita - tas kemasan panganan kertas kraft biodegradable!Tas kasebut digawe saka kertas kraft, film biodegradable PLA lan PBAT, dadi solusi sing sampurna kanggo konsumen sing sadar lingkungan sing pengin nyuda polusi lan ngilangi plastik saka urip saben dinane.Kasedhiya ing coklat utawa putih, tas iki kasedhiya ing macem-macem ukuran khusus sing cocog karo kabeh syarat kemasan sampeyan.

  • Tas kemasan ziplock kompos frosted tas ritsleting garmen biodegradable

    Tas kemasan ziplock kompos frosted tas ritsleting garmen biodegradable

    Ngenalke produk sing lestari lan ramah lingkungan - Tas Kemasan Busana Ziplock Biodegradable!Digawe karo bahan canggih kayata PLA + PBAT, iku kombinasi sampurna saka kekiatan lan eco-ramah.Werna putih krim sing beku lan tekstur sentuhan alus mesthi bakal menehi kesan sing langgeng ing pelanggan!

    Tas biodegradable frosted kita minangka kombinasi sampurna saka degradabilitas lan daya tahan.Panggunaan bahan sing ramah lingkungan, kemampuan kanggo ngatur ukuran, lan kasunyatan sing cocog karo standar kelestarian sing paling dhuwur ndadekake bisnis apa wae.Entuk tas kita saiki lan kontribusi kanggo masa depan sing lestari!

  • 100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    Tas rasukan ziplock kompos sing modis, aman, lan cukup awet kanggo nahan macem-macem panggunaan.Bebas beracun lan biodegradable, tas sandhangan kompos iki ora ngemot plastik.Versatile lan mantep, tas kemasan sandhangan kompos bisa digunakake ing macem-macem bahan kemasan, cocog kanggo kabeh kemasan e-commerce lan rantai pasokan, kanthi detail ziplock biodegradable.Tas Garmen Ziplock Compostable yaiku EN 13432&ASTM D6400, BPI, sertifikat kompos omah OK.Digawe saka pati jagung sing diowahi (PLA) lan PBAT, uga dicithak nganggo tinta sing ora beracun.Nggawe pilihan sing bakal matur nuwun kanggo generasi sabanjure.