banner_page

Tas mailer sing bisa didaur ulang

  • 100% Kurir Daur Ulang Satchels Poly Mailer Bag

    100% Kurir Daur Ulang Satchels Poly Mailer Bag

    Mailer poli paling lestari ing donya - digawe kanthi konten daur ulang 100%.Tas mailer daur ulang kita, minangka tas kurir pisanan saka sawijining jinis karo isi ulang dhuwur kuwi, iku wis njupuk taun pembangunan ngurangi ton "plastik anyar" kang diselehake menyang lingkungan, bisa langsung ngganti tas kurir saiki.Kita pracaya ing Ngurangi, Gunakake maneh lan Daur-ulang, sabisa-bisa kita nyithak pesen sing jelas ing tas lan tas kanggo nulungi pangguna pungkasan kanthi cara daur ulang yen wis digunakake maneh.