tas packing sandhangan
Tas mailer
tas kotoran asu
tas packing sandhangan

Solusi OEM/ODM

OEM / ODM tas kemasan sandhangan lan pabrik tas mailer wiwit taun 2005

Tas mailer
Babagan awake dhewe Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shenzhen Hongxiang Packaging Co., Ltd. Pabrik kita saiki khusus nggawe 100% degradable lan kompos macem-macem tas kemasan lan resin.Bahan utama yaiku 100% PLA lan PBAT.Kabeh materi ora plastik nol, ora polusi.100% pati bio-jagung kabèh bisa digunakake kanggo kompos lan degrade resin.

LUWIH

Seri produk

Produk Kita

kita nyedhiyani layanan produksi adat profesional kanggo Ngatur produk sing perlu, alangan sampeyan kanggo nyedhiyani kabutuhan

Produk Kita

Ndeleng liyane
PRODUK

kita nyedhiyani layanan produksi adat profesional kanggo Ngatur produk sing perlu, alangan sampeyan kanggo nyedhiyani kabutuhan

Ndeleng liyanePRODUK
youshi_bg

Apa Pilih Kita

100% bahan kompos lan ramah lingkungan

100% bahan kompos lan ramah lingkungan

tepung jagung PLA+ PBAT.Zat sing isih ana ing proses degradasi lan degradasi ramah lingkungan utawa ora mbebayani.

Profesional lan pengalaman

Profesional lan pengalaman

17 taun OEM lan OEM layanan pabrik MOQ cilik ditampa

rega Competitive lan servcie apik

rega Competitive lan servcie apik

Rega pabrik lan langsung mangsuli.

Pangiriman cepet

Pangiriman cepet

Pangiriman cepet sajrone 3-7 dina lan layanan lawang menyang lawang

100% sertifikat kompos

100% sertifikat kompos

OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD6400 PBI, AS 4736, AS5810, GRS

Warta Anyar

Frito-Lay, salah sawijining produsen cemilan terkemuka, ngumumake langkah utama kanggo nyuda jejak karbon

Perusahaan wis dicethakaké plans kanggo mbangun griya ijo ing Texas, kang ngarep-arep pungkasanipun bakal gawé tas chip compostable.Pamindhahan kasebut minangka bagean saka inisiatif Pep+ perusahaan induk PepsiCo, sing tujuane nggawe kabeh kemasan bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh utawa kompos ing taun 2025. ...

23-05-26 liyane

Paket Snack Bee Reusable: Cetakan Katun Organik, Ramah Lingkungan & Bisa Dicuci!

Shenzhen Hongxiang Packaging Co., Ltd. Ngumumake Paket Snack Bag sing Bisa Digunakake kanggo Ngurangi Sampah Plastik Ing upaya kanggo nyuda sampah plastik, Shenzhen Hongxiang Packaging Co., Ltd. wis mbukak tas cemilan sing bisa digunakake maneh sing digawe saka katun lan fitur organik. cetakan tawon lucu.Kompanye...

23-03-01 liyane
Kantong Biodegradable Vs Kompos

Kantong Biodegradable Vs Kompos

Dadi ijo ora dadi pilihan urip mewah pilihan;iku tanggung jawab sing penting sing kudu ditindakake saben wong.Iki minangka motto sing wis ditampa kanthi ati-ati ing tas Kemasan Hongxiang, lan kita kepengin banget nggarap masa depan sing luwih ijo, nandur modal ...

22-09-13 liyane
Kantong Plastik Apa Sing Bener Ramah Lingkungan?

Kantong Plastik Apa Sing Bener Ramah Lingkungan?

Kantong plastik sing kita gunakake saben dina nyebabake masalah serius lan beban lingkungan.Yen sampeyan pengin ngganti tas plastik umum kanthi milih sawetara tas plastik "degradable", konsep ing ngisor iki babagan tas plastik degradable bakal mbantu nggawe ...

22-09-13 liyane