banner_page

tas self adhesive

  • cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    Jeneng barang: 100% polybag kompos

    Bahan: PLA + PBAT jagung

    Ukuran: disesuaikan

    Sampel: sampel gratis ing saham

    Lead wektu: 5-15 dina

    Gunakake: sandhangan & kemasan sandhangan

    Desain tas: tas self adhesive, tas ziplock, tas ritsleting

     

     

    Polybag China kanggo sandhangan yaiku tas plastik sing digawe saka pati jagung sing dirancang kanggo digunakake minangka tas sandhangan.Iki minangka tas sing ramah lingkungan lan biodegradable sing dirancang kanggo ngrusak wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Kantong kasebut digawe saka pati jagung, bahan tanduran sing asale saka jagung.Pati iki digunakake kanggo nggawe tas plastik, dadi bahan sing bisa dianyari sing ora beracun lan ramah lingkungan.Salajengipun, pati sing digunakake ing tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo ngrusak wektu.Iki tegese tas bakal rusak ing tumpukan kompos utawa ing TPA, ngurangi jumlah sampah sing dikirim menyang TPA.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI, nggawe tas kasebut bakal mudhun kanthi aman lan dikontrol.
    Tas poli China kanggo sandhangan uga dirancang supaya kuwat lan awet.Tas kasebut digawe saka campuran tepung jagung lan bahan biodegradable liyane, dadi pilihan sing ramah lingkungan.Tas kasebut dirancang kanggo ngrusak wektu, rusak dadi komponen sing ora mbebayani.Wis disertifikasi kanggo kompos omah kanthi OK HOME COMPOST, uga standar EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Tas kasebut cukup kuwat kanggo nahan sandhangan lan barang-barang liyane kanthi aman.Uga duwe tutup zip sing mbantu nyimpen barang ing njero tas kanthi aman lan aman.Tas kasebut uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut dirancang supaya gampang digunakake lan disimpen.Iku entheng lan lempitan warata kanggo panyimpenan gampang.Tas uga nduweni gagang supaya gampang digawa lan digawa.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo dadi pilihan sing ramah lingkungan.Iki minangka bahan biodegradable lan kompos sing bakal rusak dadi komponen sing ora mbebayani sajrone wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo kompos omah kanthi standar OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut entheng lan dilipat supaya gampang disimpen lan duwe gagang supaya gampang digawa lan diangkut.

  • Tas busana biodegradable sing ramah lingkungan khusus tas kemasan adesif dhewe

    Tas busana biodegradable sing ramah lingkungan khusus tas kemasan adesif dhewe

    Ayo kula introduce produk paling anyar kita - biodegradable tas kemasan poto-adhesive kanggo sandhangan, sepatu lan topi.Tas perlindungan lingkungan iki digawe saka bahan PLA + PBAT, sing ramah lingkungan lan tahan lama.Desain krim frosted minangka gayane kaya fungsional, dene decal bisa digunakake maneh minangka pilihan sing migunani kanggo kabutuhan saben dina.

    Tas kemasan biodegradable mandhiri sampurna kanggo wong sing peduli karo lingkungan.Bahan PLA + PBAT minangka bahan sing ramah lingkungan, sing njamin tas kasebut bisa rusak lan kompos.Tegese ora ana plastik, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo mbungkus sandhangan utawa sepatu.Kajaba iku, tas kasebut awet lan ora bisa dipecah, dadi pilihan sing padhet kanggo panggunaan saben dina.

  • 100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    Tas rasukan ziplock kompos sing modis, aman, lan cukup awet kanggo nahan macem-macem panggunaan.Bebas beracun lan biodegradable, tas sandhangan kompos iki ora ngemot plastik.Versatile lan mantep, tas kemasan sandhangan kompos bisa digunakake ing macem-macem bahan kemasan, cocog kanggo kabeh kemasan e-commerce lan rantai pasokan, kanthi detail ziplock biodegradable.Tas Garmen Ziplock Compostable yaiku EN 13432&ASTM D6400, BPI, sertifikat kompos omah OK.Digawe saka pati jagung sing diowahi (PLA) lan PBAT, uga dicithak nganggo tinta sing ora beracun.Nggawe pilihan sing bakal matur nuwun kanggo generasi sabanjure.

  • Custom Compostable Frosted Garment Packaging Bags

    Custom Compostable Frosted Garment Packaging Bags

    Ayo bebas plastik lan bali menyang alam!Kabar apik yaiku sampeyan saiki bisa nggunakake tas kemasan kompos minangka alternatif kanggo tas poli plastik tradisional (lan boros).

    Gunakake minangka tas t-shirt / lengen klambi, minangka tas garmen, utawa supaya samubarang barang sampeyan tetep resik & dilindhungi.Tas iki dilengkapi strip adesif lan bisa nyithak bebaya sesak napas standar AS ing mburi tas supaya ngarep bisa disesuaikan karo stiker logo perusahaan utawa pesen apa wae.Tas iki entheng lan anti banyu.Gunakake ing kombinasi karo Compostable Mailers kita.