banner_page

tas kotoran asu

  • Kantong Sampah Anjing Kompos sing Disesuaikan

    Kantong Sampah Anjing Kompos sing Disesuaikan

    Omahe ana asu.Iki uga ing ngendi paket tas poop regane.Kantong Sampah Asu sing kompos digawe saka PLA (dimodifikasi saka pati jagung) lan PBAT.Iki minangka alternatif sustainable sing apik kanggo plastik, apik kanggo bumi ijo, tas kotoran asu sing kompos mbantu nglindhungi lingkungan sing apik sing sampeyan lakoni nalika sampeyan olahraga karo kewan.Ing gulungan cilik 15, tas pas menyang dispenser Kita kasedhiya, lan nyumerepi ing iker-iker rasukan kanca wulunen.Desain tas ndhuwur sing rata, tas dirancang kanggo njupuk sampah asu, banjur dibalik lan diikat, supaya sampah bisa digawa menyang tong sampah sing paling cedhak.