banner_page

tas mailer gelembung kompos

  • 100% Compostable Padded Gelembung Mailers

    100% Compostable Padded Gelembung Mailers

    Perlu proteksi liyane nalika ngirim?Mailer Gelembung Kompos 100% minangka solusi lestari sing sampurna.Semi-Opaque Compostable Film lan umpluk digawe saka campuran unik saka Cornstarch lan PBAT, polymer basis bio.Dheweke disertifikasi kanthi biodegradasi mung sajrone 180 dina ing tong sampah omah sampeyan!

  • Kompos Kertas Kraft Mailer Tas Gelembung

    Kompos Kertas Kraft Mailer Tas Gelembung

    Mailer gelembung kompos kita minangka amplop lan kemasan pengiriman sing dipercaya kanggo bisnis cilik.Amplop surat kemasan biodegradable digawe saka bahan baku kompos sing disertifikasi dening BPI lan EN13432 / ASTM D6400.

  • Kompos mailer gelembung kurir empuk pengiriman mailing packaging tas

    Kompos mailer gelembung kurir empuk pengiriman mailing packaging tas

    Ngenalke produk paling anyar, tas pengiriman empuk biodegradable gelembung ekspres khusus.Produk iki sampurna kanggo wong-wong sing nggoleki solusi sing dipercaya lan ramah lingkungan kanggo kabutuhan proteksi surat.Tas kurir mail gelembung biodegradable digawe saka bahan biodegradable PLA + PBAT sing mesthekake yen kuwat lan cukup angel kanggo nahan transportasi.