banner_page

Produk

  • Produsen tas ploy China sing bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan Pandhuan Komprehensif kanggo Tas Zipper Biodegradable

    Produsen tas ploy China sing bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan Pandhuan Komprehensif kanggo Tas Zipper Biodegradable

    Jeneng barang: 100% tas ritsleting kompos tas ritsleting biodegradable

    Bahan: PLA + PBAT jagung

    Ukuran: disesuaikan

    Sampel: sampel gratis ing saham

    Lead wektu: 5-15 dina

    Gunakake: sandhangan & kemasan sandhangan

    Desain tas: tas self adhesive, tas ziplock, tas ritsleting

    MOQ: Ora ana MOQ, rega kasebut adhedhasar jumlah, warna, logo, ukuran lan desain.

    Perusahaan kita bubar ngrilis baris anyar tas zipper biodegradable lan tas zipper sandhangan kompos.Kita bungah banget babagan produk anyar iki lan yakin manawa bisa ngowahi cara akeh wong ndeleng tas zipper.Tas zipper iki digawe saka bahan lestari kayata tepung jagung, PLA+PBAT, dadi ramah lingkungan lan aman kanggo bumi kita.Tas zipper iki uga disertifikasi dening OK Home Compost, sing tegese bisa dirusak kanthi aman lan efektif ing lingkungan nyata.Kajaba iku, dheweke wis disertifikasi dening Standar PBI-DEPHEM Amerika Serikat sing mesthekake yen bakal mudhun maneh dadi unsur alam sajrone kurang saka wolulas wulan.We are hasrat babagan tas zipper anyar amarga padha duwe potensial kanggo nggawe impact positif ing donya.Kita pitados bilih tas zipper iki nyedhiyani cara sing paling apik kanggo wong ora mung nyimpen item ing cara trep lan aman, nanging uga mbantu nglindhungi lingkungan ing proses.Kanthi desain sing unik, tas iki cocog kanggo macem-macem panggunaan.Apa sampeyan nggawe proyek kerajinan, ngrancang tas ransel, utawa mung golek solusi panyimpenan sing bisa digunakake maneh, tas ritsleting iki mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.Muga-muga sampeyan bisa ndeleng tas zipper sing apik tenan iki.Bebarengan, kita kabeh bisa nggawe prabédan kanggo nggawe masa depan sing lestari.

  • Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Katrangan singkat:

    Kita pabrik, ora ana MOQ.

    Rega adhedhasar QTY, SIZE, WARNA, DESIGN.

    Mangga ngirim rincian, kita bisa menehi rega.

    Beda ukuran, warna, desain lan QTY, regane beda

    QTY cilik, regane luwih murah, QTY gedhe, regane luwih murah.

    Pabrik OEM bisa mbantu sampeyan gampang!

    Kirimi rincian liwat email kanggo conto lan rega.

     

    Tas sandhangan ritsleting GRS minangka jinis tas sing diprodhuksi dening pabrik Cina.Iki minangka tas ramah lingkungan sing digawe saka bahan alami lan lestari.Materi sing digunakake banget ambegan kanggo nglindhungi sandhangan ing njero, lan uga duwe resistensi gedhe kanggo rereget lan banyu.Kajaba iku, ora ana racun sing dibebasake nalika diprodhuksi, dadi produk sing resik lan aman.Tas kasebut nduweni penutupan ritsleting, sing ndadekake gampang mbukak tanpa resiko ngrusak sandhangan ing njero.Uga kasedhiya ing macem-macem ukuran lan werna, nyedhiyakake keluwesan kanggo pas karo anggaran lan rasa apa wae.Salajengipun, pabrik nawakake pilihan khusus, kayata nyetak label lan logo ing tas lan nambah warna khusus.Tas rasukan ritsleting GRS minangka pilihan becik kanggo wong-wong sing nggoleki tas kualitas kanthi rega sing kompetitif.Iku banget awet, tahan suwe lan kasedhiya ing macem-macem desain sing apik banget.Kajaba iku, ora kompromi karo kualitas kanthi bahan mentah sing ramah lingkungan.Kajaba iku, pilihan khusus nggawe tas kasebut unik.

  • Pabrik langsung kompos mailer kemasan kurir tas pengiriman biodegradable karo kaset pindho

    Pabrik langsung kompos mailer kemasan kurir tas pengiriman biodegradable karo kaset pindho

    Ngenalke Tas Kurir Eco-Friendly Biodegradable Custom Kanthi Pita Perekat Ganda - solusi sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan pengiriman sampeyan!Digawe saka bahan biodegradable PLA + PBAT, tas iki dirancang kanggo dadi ramah lingkungan sabisa.Tas kita kasedhiya ing werna ireng, ijo, biru utawa adat lan sawetara ing ukuran saka 10*13+2 inci kanggo 12*15+2 inci.

  • Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Jeneng barang: tas ritsleting sandhangan biodegradable kompos tas ritsleting sandhangan

    Ukuran: logo khusus kasedhiya

    werna; kaya sing dijaluk

    MOQ: Ora MOQ, nanging QTY cilik biaya luwih

    Logo: logo sampeyan olèh

    Sampel: sampel saham gratis, angkutan udara diklumpukake

    Carane njaluk rega?

    Rega adhedhasar jumlah, warna, logo lan ukuran.

    Lead time: babagan 5-10 dina

    Tas Zipper Kemasan Biodegradable - Pilihan Sustainable Ing Pabrik Poly Bags China, kita bangga ngenalake baris tas ritsleting biodegradable anyar.Tas sing unik lan inovatif dirancang kanggo mbantu nyuda jejak lingkungan nalika isih menehi perlindungan sing unggul kanggo produk sampeyan.Tas ritsleting biodegradable digawe kanthi kombinasi PLA lan PBAT pati jagung, dadi kuwat lan cukup tahan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pengepakan lan panyimpenan.Tas kita disertifikasi OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI, kanthi standar paling dhuwur kanggo biodegradabilitas lan kelestarian.Tas biodegradable kita dirancang supaya ramah lingkungan lan praktis.Padha sampurna kanggo nyimpen lan ngirim sawetara saka sudhut item, kalebu produk pangan, Penyetor medical, lan malah elektronik.Lan, amarga dirancang supaya cepet rusak, sampeyan bisa yakin manawa produk sampeyan ora bakal nyumbang kanggo tumpukan sampah plastik sing saya akeh.Ing China Poly Bags Factory, kita pracaya nindakake bagean kita kanggo nglindhungi lingkungan.Kantong ritsleting biodegradable nyedhiyakake cara sing gampang lan efektif kanggo nyuda pengaruh sampeyan ing planet iki.Lan, amarga padha dirancang kanggo dadi loro awet lan biaya-efektif, sampeyan bisa yakin sing entuk nilai paling apik kanggo dhuwit.Apa sampeyan nggoleki solusi sing lestari kanggo kabutuhan kemasan utawa mung pengin nindakake bagean kanggo njaga planet, tas ritsleting biodegradable minangka pilihan sing apik.Kanthi proteksi sing unggul lan desain sing ramah lingkungan, mesthine bakal dadi hit karo konsumen lan bisnis.

  • Eco-friendly compostable die cut shopping bag biodegradable poly handle bag

    Eco-friendly compostable die cut shopping bag biodegradable poly handle bag

    Ngenalke produk paling anyar, tas gagang blanja biodegradable khusus, solusi sing sampurna kanggo para pembeli sing sadar lingkungan ing saindenging jagad.Tas kita digawe saka PLA + PBAT, bahan biodegradable lan ramah lingkungan sing alternatif banget kanggo tas plastik tradisional.

  • Pegangan biodegradable khusus nggawa tas mailer kompos pengiriman tas mailing

    Pegangan biodegradable khusus nggawa tas mailer kompos pengiriman tas mailing

    Ngenalke produk paling anyar kita, tas kemasan mailer ramah lingkungan biodegradable kanthi gagang.Digawe saka PLA + PBAT, tas kurir tangan kompos khusus iki minangka pilihan sing aman kanggo kabutuhan pengiriman sampeyan.Kasedhiya ing warna ireng, ijo, biru, utawa warna sing disesuaikan, tas kemasan mailer sing bisa didegradasi biodegradable sing bisa dideleng kanthi kekandelan 60-100 mikron.

  • Tas kemasan busana khusus sing bisa dikompos nganggo tali serut

    Tas kemasan busana khusus sing bisa dikompos nganggo tali serut

    Ngenalke produk paling anyar, tas kemasan serut matte sing bisa rusak, cocog kanggo wong sing peduli karo lingkungan lan pengin pilihan sing katon alami kanggo kabutuhan kemasan.

  • cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    Jeneng barang: 100% polybag kompos

    Bahan: PLA + PBAT jagung

    Ukuran: disesuaikan

    Sampel: sampel gratis ing saham

    Lead wektu: 5-15 dina

    Gunakake: sandhangan & kemasan sandhangan

    Desain tas: tas self adhesive, tas ziplock, tas ritsleting

     

     

    Polybag China kanggo sandhangan yaiku tas plastik sing digawe saka pati jagung sing dirancang kanggo digunakake minangka tas sandhangan.Iki minangka tas sing ramah lingkungan lan biodegradable sing dirancang kanggo ngrusak wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Kantong kasebut digawe saka pati jagung, bahan tanduran sing asale saka jagung.Pati iki digunakake kanggo nggawe tas plastik, dadi bahan sing bisa dianyari sing ora beracun lan ramah lingkungan.Salajengipun, pati sing digunakake ing tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo ngrusak wektu.Iki tegese tas bakal rusak ing tumpukan kompos utawa ing TPA, ngurangi jumlah sampah sing dikirim menyang TPA.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI, nggawe tas kasebut bakal mudhun kanthi aman lan dikontrol.
    Tas poli China kanggo sandhangan uga dirancang supaya kuwat lan awet.Tas kasebut digawe saka campuran tepung jagung lan bahan biodegradable liyane, dadi pilihan sing ramah lingkungan.Tas kasebut dirancang kanggo ngrusak wektu, rusak dadi komponen sing ora mbebayani.Wis disertifikasi kanggo kompos omah kanthi OK HOME COMPOST, uga standar EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Tas kasebut cukup kuwat kanggo nahan sandhangan lan barang-barang liyane kanthi aman.Uga duwe tutup zip sing mbantu nyimpen barang ing njero tas kanthi aman lan aman.Tas kasebut uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut dirancang supaya gampang digunakake lan disimpen.Iku entheng lan lempitan warata kanggo panyimpenan gampang.Tas uga nduweni gagang supaya gampang digawa lan digawa.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo dadi pilihan sing ramah lingkungan.Iki minangka bahan biodegradable lan kompos sing bakal rusak dadi komponen sing ora mbebayani sajrone wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo kompos omah kanthi standar OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut entheng lan dilipat supaya gampang disimpen lan duwe gagang supaya gampang digawa lan diangkut.

  • Custom Compostable Poly Mailers Eco Friendly biodegradable Mailing Bags karo gagang saka pabrikan China

    Custom Compostable Poly Mailers Eco Friendly biodegradable Mailing Bags karo gagang saka pabrikan China

    Mailer sing bisa kompos

    MOQ: qty cilik ditampa

    Logo khusus, ukuran, desain lan warna

    Babagan item iki

    • 100% BIODEGRADABLE - Digawe saka PBAT lan pati jagung sing diowahi miturut standar ASTM 6400, EN13432, BPI, lan OK COMPOST HOME.Materi iki nuduhake pengurangan emisi CO2 60% dibandhingake karo plastik tradisional, ora beracun, lan bebas BPA.
    • Cocog karo merek sampeyan - Tingkatake pengalaman pelanggan lan gampang ngerteni kiriman sampeyan.Nggunakake pasokan pengiriman sing nggumunke kanthi desain khusus njamin merek sampeyan katon metu saka wong akeh.Sapa sing ora pengin mbukak paket kompos kasebut tanpa rasa salah?
    • UNPADDED, SECURE, lan GAMPANG DIGUNAKAN - Mailer poli kompos 2,5 mil kita ora ana bantalan lan sampurna kanggo ngirim barang sing ora rapuh kayata sandhangan.Strip self-adhesive tamper-proof sing kuwat wis ana supaya yen disegel, ora bisa dibukak tanpa tandha-tandha gangguan.Simpen paket sampeyan kanthi aman lan nyegah maling kanthi kemasan sing kuwat sing ora gampang mbukak.
    • BIODEGRADABLE LAN WEATHER-RESISTANT - Biodegradability ora kompromi integritas.Amplop pengiriman biodegradable KTOB tahan kanggo kelembapan, banyu, tusukan, lan peregangan.Sampeyan bisa yakin manawa bingkisan sampeyan bakal tekan pelanggan ing negara sing padha ditinggalake - utuh lan katon apik tenan.
    • WATER-BASED INK - Kita nggunakake lenga sayur-sayuran minangka basis kanggo tinta.Dibandhingake karo tinta tradisional, ora kalebu plastik utawa PVC, sing ndadekake luwih ramah lingkungan.
  • Pabrik China 100% tepung jagung kompos poly mailer tas pengiriman tas

    Pabrik China 100% tepung jagung kompos poly mailer tas pengiriman tas

    Tas mailer biodegradable

    tas pengiriman kompos

    MOQ: QTY cilik nampa

    Logo, desain, warna, ukuran lan ketebalan sing disesuaikan

    Tas Ekspres Bio-degradable minangka jinis tas kurir cepet sing wis dikembangake dening pabrik Cina.Iki digawe saka kombinasi bahan PLA lan PBAT, lan bisa 100% rusak dadi bahan alami.Pabrik kasebut nduweni kapasitas produksi 500 ton saben sasi, lan wis entuk sawetara sertifikasi kayata OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, PBI, lan AS 5810. Tas ekspres iki dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing luwih ramah lingkungan. kanggo wong ngirim lan nampa paket.Bisa dirusak kanthi alami ing wektu sing cendhak, nyuda jumlah sampah sing nglumpukake ing TPA.Kajaba iku, ora beracun, lan ora ngetokake gas sing mbebayani sajrone proses dekomposisi.Tas ekspres uga nawakake sawetara keuntungan tambahan.Iku entheng, supaya gampang kanggo transportasi, lan uga Highly tahan banyu, mesthekake yen isi tetep garing lan aman.Salajengipun, iku kuwat lan awet, nggawe cocok kanggo macem-macem aplikasi.Sakabèhé, Tas Ekspres Bio-degradable minangka produk sing inovatif lan lestari sing nyedhiyakake sawetara kaluwihan kanggo konsumen lan lingkungan.Kanthi kapasitas produksi lan sertifikasi sing dhuwur, iki minangka produk sing bisa dipercaya sing bisa digunakake kanthi yakin.

    Hubungi kita kanggo rincian liyane

  • Produsen tas plastik China 100% tas belanja kompos tas belanja biodegradable

    Produsen tas plastik China 100% tas belanja kompos tas belanja biodegradable

    Tas Blanja Biodegradable

    Bahan: PLA + PBAT

    Fitur: 100% kompos.

    Sertifikat: OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD6400, PBI

    MOQ cilik ditampa

    Logo, ukuran, desain lan warna sing disesuaikan

    Hubungi kita kanggo rincian liyane

    Tas Blanja Biodegradable Tas blanja biodegradable minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo tas plastik tradisional.Iki digawe saka PLA + PBAT, campuran khusus saka bahan sing bisa dianyari adhedhasar tanduran sing 100% biodegradable.Tas blanja biodegradable diprodhuksi ing pabrik-pabrik sing nggunakake mesin khusus kanggo ngasilake akeh.Tas kasebut banjur bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kalebu merek, warna, ukuran lan liya-liyane.Padha uga kasedhiya ing pesenan cilik ing rega diskon.Tas blanja biodegradable kuwat lan awet, lan dirancang kanggo nggawa bobot akeh.Padha becik kanggo nggawa sembako, sandhangan, buku lan barang liyane.Padha uga entheng lan gampang digawa.Tas blanja biodegradable 100% biodegradable, tegese bakal rusak ing lingkungan alam liwat wektu.Padha uga kompos, tegese bisa ditambahake menyang tumpukan kompos lan bakal dipecah dadi bahan alami.Iki tegese kabeh ora mbebayani kanggo lingkungan lan ora bakal nyebabake masalah polusi plastik.Tas blanja biodegradable minangka alternatif sing apik kanggo tas blanja plastik tradisional.Iki minangka pilihan ramah lingkungan sing terjangkau lan gampang digunakake.Dheweke uga minangka cara sing apik kanggo nuduhake komitmen sampeyan marang perlindungan lingkungan.

  • Tas kemasan panyimpenan panganan biodegradable khusus tas freezer kompos

    Tas kemasan panyimpenan panganan biodegradable khusus tas freezer kompos

    Tas pengawetan panganan biodegradable khusus kita minangka solusi sing cocog kanggo sing golek pilihan kemasan panganan sing ramah lingkungan lan lestari.Digawe saka bahan biodegradasi lingkungan PLA + PBAT, tas iki pancen biodegradable, kompos, lan aman ing beku.Kanthi krim frosted utawa werna sing disesuaikan lan ukuran lan ketebalan sing bisa disesuaikan, tas iki cocog kanggo macem-macem panganan.Sisih paling apik yaiku digawe saka bahan panganan, njamin keamanan lan kualitas panganan ing njero.Kajaba iku, tas kasebut atos lan ora gampang rusak, saengga cocog kanggo transportasi lan panyimpenan.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3