banner_page

tas blanja

  • Eco-friendly compostable die cut shopping bag biodegradable poly handle bag

    Eco-friendly compostable die cut shopping bag biodegradable poly handle bag

    Ngenalke produk paling anyar, tas gagang blanja biodegradable khusus, solusi sing sampurna kanggo para pembeli sing sadar lingkungan ing saindenging jagad.Tas kita digawe saka PLA + PBAT, bahan biodegradable lan ramah lingkungan sing alternatif banget kanggo tas plastik tradisional.

  • Produsen tas plastik China 100% tas belanja kompos tas belanja biodegradable

    Produsen tas plastik China 100% tas belanja kompos tas belanja biodegradable

    Tas Blanja Biodegradable

    Bahan: PLA + PBAT

    Fitur: 100% kompos.

    Sertifikat: OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD6400, PBI

    MOQ cilik ditampa

    Logo, ukuran, desain lan warna sing disesuaikan

    Hubungi kita kanggo rincian liyane

    Tas Blanja Biodegradable Tas blanja biodegradable minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo tas plastik tradisional.Iki digawe saka PLA + PBAT, campuran khusus saka bahan sing bisa dianyari adhedhasar tanduran sing 100% biodegradable.Tas blanja biodegradable diprodhuksi ing pabrik-pabrik sing nggunakake mesin khusus kanggo ngasilake akeh.Tas kasebut banjur bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kalebu merek, warna, ukuran lan liya-liyane.Padha uga kasedhiya ing pesenan cilik ing rega diskon.Tas blanja biodegradable kuwat lan awet, lan dirancang kanggo nggawa bobot akeh.Padha becik kanggo nggawa sembako, sandhangan, buku lan barang liyane.Padha uga entheng lan gampang digawa.Tas blanja biodegradable 100% biodegradable, tegese bakal rusak ing lingkungan alam liwat wektu.Padha uga kompos, tegese bisa ditambahake menyang tumpukan kompos lan bakal dipecah dadi bahan alami.Iki tegese kabeh ora mbebayani kanggo lingkungan lan ora bakal nyebabake masalah polusi plastik.Tas blanja biodegradable minangka alternatif sing apik kanggo tas blanja plastik tradisional.Iki minangka pilihan ramah lingkungan sing terjangkau lan gampang digunakake.Dheweke uga minangka cara sing apik kanggo nuduhake komitmen sampeyan marang perlindungan lingkungan.

  • Custom 100% Compostable Shopping T-shirt Bag

    Custom 100% Compostable Shopping T-shirt Bag

    Panggantos sampurna kanggo tas blanja supermarket, mung tanpa plastik mbebayani!Tas belanja kompos minangka alternatif sing lestari.Minangka trep kanggo nggunakake, tanpa impact lingkungan mbebayani.Iki tas jumlahe dhuwur, karo gagang trep, digawe kanggo kita standar kekandelan minimal 30um, supaya sampeyan bisa yakin sampeyan duwe kekuatan dibutuhake, malah yen sampeyan duwe kulawarga enom kaya kita lan kudu nggawa liter lan liter susu!