banner_page

Cling wrap film

  • PLA Food Grade Biodegradable Compostable Stretch Cling Film

    PLA Food Grade Biodegradable Compostable Stretch Cling Film

    Ora ana plastik kompos cling film kanggo panganan.

    Cling film digunakake saben dina ing urip saben dina lan baris produksi pangan.Carane kita milih film clig apik iku penting banget.

    Iku aman lan bantuan, uga ora "polusi putih". Saiki pabrik kita duwe beda anyar kanggo film cling plastik tradisional kang digawe saka PLA cornstarch.

    Film cling PLA paling anyar lan produksi kreatifitas kanggo pengepakan panganan.

    PLA cling film ketemu OK HOME COMPOST, EN13432 lan ASTM D6400