banner_page

Kantong mailer sing bisa kompos lan biodegradable

  • Pabrik langsung kompos mailer kemasan kurir tas pengiriman biodegradable karo kaset pindho

    Pabrik langsung kompos mailer kemasan kurir tas pengiriman biodegradable karo kaset pindho

    Ngenalke Tas Kurir Eco-Friendly Biodegradable Custom Kanthi Pita Perekat Ganda - solusi sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan pengiriman sampeyan!Digawe saka bahan biodegradable PLA + PBAT, tas iki dirancang kanggo dadi ramah lingkungan sabisa.Tas kita kasedhiya ing werna ireng, ijo, biru utawa adat lan sawetara ing ukuran saka 10*13+2 inci kanggo 12*15+2 inci.

  • Pegangan biodegradable khusus nggawa tas mailer kompos pengiriman tas mailing

    Pegangan biodegradable khusus nggawa tas mailer kompos pengiriman tas mailing

    Ngenalke produk paling anyar kita, tas kemasan mailer ramah lingkungan biodegradable kanthi gagang.Digawe saka PLA + PBAT, tas kurir tangan kompos khusus iki minangka pilihan sing aman kanggo kabutuhan pengiriman sampeyan.Kasedhiya ing warna ireng, ijo, biru, utawa warna sing disesuaikan, tas kemasan mailer sing bisa didegradasi biodegradable sing bisa dideleng kanthi kekandelan 60-100 mikron.

  • Green nature compostable kurir mailer bag custom mail amplop packaging bag

    Green nature compostable kurir mailer bag custom mail amplop packaging bag

    Iki minangka produk paling anyar - Tas Amplop Kurir Biodegradable Waterproof!Ngomong plastik sing mbebayani lan salam kanggo masa depan sing luwih cerah lan ijo!Digawe saka 100% bahan biodegradable lan ramah lingkungan - PLA + PBAT, tas mailer biodegradable khusus kita minangka solusi sing sampurna kanggo bisnis sing sadar lingkungan.

  • Tan (the Nude/latte) Compostable Shipping Mailers

    Tan (the Nude/latte) Compostable Shipping Mailers

    Iki minangka mailer pengiriman Compostable sing disertifikasi kanthi warna tan.

    Penting: Urip beting yaiku 10-12 wulan.

    Iku katon lan ngrasa hellavalot kaya plastik, nanging ora.Ora malah cedhak.Iku mailer pengiriman 100% omah-compostable lan digawe saka 70-90% PBAT (co-polymer sing rampung compostable) lan 10-30% PLA (kang cara apik kanggo ngomong cornstarch).

  • Tas Surat Biodegradable: Kemasan Ramah Lingkungan sing Disesuaikan kanggo Kebutuhan Kurir

    Tas Surat Biodegradable: Kemasan Ramah Lingkungan sing Disesuaikan kanggo Kebutuhan Kurir

    Ngenalake Tas Mailer Biodegradable, sampurna kanggo bisnis lan individu sing sadar lingkungan sing pengin nyuda jejak karbon.Digawe karo PLA + PBAT, tas iki pecah dadi bahan alami nalika katon ing lingkungan, nggawe kompos lan ramah lingkungan.

    Nggolek solusi kemasan sing unik kanggo kabutuhan sampeyan?Kita bisa ngatur ukuran, werna, lan kekandelan saka tas kanggo mesthekake kabutuhan packaging ketemu.Kita uga nampa pola printing sing disesuaikan, supaya pesen merek sampeyan bisa dingerteni kanthi jelas menyang pelanggan.

    Tas Kurir Pengiriman Compostble kita angel lan ora gampang sobek.Kajaba iku, kanthi stiker anti-tamper, sampeyan bakal tenang amarga ngerti paket sampeyan bakal teka kanthi aman.Kajaba iku, tas kita ora gampang dideleng, njamin privasi lan keamanan produk sampeyan sajrone transportasi.

  • Compostable E-commerce Postage Mailer Bag Ireng

    Compostable E-commerce Postage Mailer Bag Ireng

    Tas mailer iki 100% kompos, lan kabeh proses rampung sajrone nem sasi.Luwih ngormati wektu sampeyan, lan planet.Ramping karo finish matte-ireng, padha gampang ing mripat, nanging anti banyu lan cukup awet kanggo dikemas karo apa wae.Kajaba mbok menawa cheesecake.