banner_page

tas packing sandhangan

  • Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Katrangan singkat:

    Kita pabrik, ora ana MOQ.

    Rega adhedhasar QTY, SIZE, WARNA, DESIGN.

    Mangga ngirim rincian, kita bisa menehi rega.

    Beda ukuran, warna, desain lan QTY, regane beda

    QTY cilik, regane luwih murah, QTY gedhe, regane luwih murah.

    Pabrik OEM bisa mbantu sampeyan gampang!

    Kirimi rincian liwat email kanggo conto lan rega.

     

    Tas sandhangan ritsleting GRS minangka jinis tas sing diprodhuksi dening pabrik Cina.Iki minangka tas ramah lingkungan sing digawe saka bahan alami lan lestari.Materi sing digunakake banget ambegan kanggo nglindhungi sandhangan ing njero, lan uga duwe resistensi gedhe kanggo rereget lan banyu.Kajaba iku, ora ana racun sing dibebasake nalika diprodhuksi, dadi produk sing resik lan aman.Tas kasebut nduweni penutupan ritsleting, sing ndadekake gampang mbukak tanpa resiko ngrusak sandhangan ing njero.Uga kasedhiya ing macem-macem ukuran lan werna, nyedhiyakake keluwesan kanggo pas karo anggaran lan rasa apa wae.Salajengipun, pabrik nawakake pilihan khusus, kayata nyetak label lan logo ing tas lan nambah warna khusus.Tas rasukan ritsleting GRS minangka pilihan becik kanggo wong-wong sing nggoleki tas kualitas kanthi rega sing kompetitif.Iku banget awet, tahan suwe lan kasedhiya ing macem-macem desain sing apik banget.Kajaba iku, ora kompromi karo kualitas kanthi bahan mentah sing ramah lingkungan.Kajaba iku, pilihan khusus nggawe tas kasebut unik.

  • Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Jeneng barang: tas ritsleting sandhangan biodegradable kompos tas ritsleting sandhangan

    Ukuran: logo khusus kasedhiya

    werna; kaya sing dijaluk

    MOQ: Ora MOQ, nanging QTY cilik biaya luwih

    Logo: logo sampeyan welcome

    Sampel: sampel saham gratis, angkutan udara diklumpukake

    Carane njaluk rega?

    Rega adhedhasar jumlah, warna, logo lan ukuran.

    Lead time: babagan 5-10 dina

    Tas Zipper Kemasan Biodegradable - Pilihan Sustainable Ing Pabrik Poly Bags China, kita bangga ngenalake baris tas ritsleting biodegradable anyar.Tas sing unik lan inovatif dirancang kanggo mbantu nyuda jejak lingkungan nalika isih menehi perlindungan sing unggul kanggo produk sampeyan.Tas ritsleting biodegradable digawe kanthi kombinasi PLA lan PBAT pati jagung, dadi kuwat lan cukup tahan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pengepakan lan panyimpenan.Tas kita disertifikasi OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI, kanthi standar paling dhuwur kanggo biodegradabilitas lan kelestarian.Tas biodegradable kita dirancang supaya ramah lingkungan lan praktis.Padha sampurna kanggo nyimpen lan ngirim sawetara saka sudhut item, kalebu produk pangan, Penyetor medical, lan malah elektronik.Lan, amarga dirancang supaya cepet rusak, sampeyan bisa yakin manawa produk sampeyan ora bakal nyumbang kanggo tumpukan sampah plastik sing saya akeh.Ing China Poly Bags Factory, kita pracaya nindakake bagean kita kanggo nglindhungi lingkungan.Kantong ritsleting biodegradable nyedhiyakake cara sing gampang lan efektif kanggo nyuda pengaruh sampeyan ing planet iki.Lan, amarga padha dirancang kanggo dadi loro awet lan biaya-efektif, sampeyan bisa yakin sing entuk nilai paling apik kanggo dhuwit.Apa sampeyan nggoleki solusi sing lestari kanggo kabutuhan kemasan utawa mung pengin nindakake bagean kanggo njaga planet, tas ritsleting biodegradable minangka pilihan sing apik.Kanthi proteksi sing unggul lan desain sing ramah lingkungan, mesthine bakal dadi hit karo konsumen lan bisnis.

  • Tas kemasan busana khusus sing bisa dikompos nganggo tali serut

    Tas kemasan busana khusus sing bisa dikompos nganggo tali serut

    Ngenalke produk paling anyar, tas kemasan serut matte sing bisa rusak, cocog kanggo wong sing peduli karo lingkungan lan pengin pilihan sing katon alami kanggo kabutuhan kemasan.

  • cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    cornstarch 100% compostable biodegradable OEM servic China Poly Bag kanggo Busana

    Jeneng barang: 100% polybag kompos

    Bahan: PLA + PBAT jagung

    Ukuran: disesuaikan

    Sampel: sampel gratis ing saham

    Lead wektu: 5-15 dina

    Gunakake: sandhangan & kemasan sandhangan

    Desain tas: tas self adhesive, tas ziplock, tas ritsleting

     

     

    Polybag China kanggo sandhangan yaiku tas plastik sing digawe saka pati jagung sing dirancang kanggo digunakake minangka tas sandhangan.Iki minangka tas sing ramah lingkungan lan biodegradable sing dirancang kanggo ngrusak wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Kantong kasebut digawe saka pati jagung, bahan tanduran sing asale saka jagung.Pati iki digunakake kanggo nggawe tas plastik, dadi bahan sing bisa dianyari sing ora beracun lan ramah lingkungan.Salajengipun, pati sing digunakake ing tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo ngrusak wektu.Iki tegese tas bakal rusak ing tumpukan kompos utawa ing TPA, ngurangi jumlah sampah sing dikirim menyang TPA.Tas kasebut disertifikasi kanggo nyukupi syarat OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400 lan PBI, nggawe tas kasebut bakal mudhun kanthi aman lan dikontrol.
    Tas poli China kanggo sandhangan uga dirancang supaya kuwat lan awet.Tas kasebut digawe saka campuran tepung jagung lan bahan biodegradable liyane, dadi pilihan sing ramah lingkungan.Tas kasebut dirancang kanggo ngrusak wektu, rusak dadi komponen sing ora mbebayani.Wis disertifikasi kanggo kompos omah kanthi OK HOME COMPOST, uga standar EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Tas kasebut cukup kuwat kanggo nahan sandhangan lan barang-barang liyane kanthi aman.Uga duwe tutup zip sing mbantu nyimpen barang ing njero tas kanthi aman lan aman.Tas kasebut uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut dirancang supaya gampang digunakake lan disimpen.Iku entheng lan lempitan warata kanggo panyimpenan gampang.Tas uga nduweni gagang supaya gampang digawa lan digawa.Tas poli China kanggo sandhangan dirancang kanggo dadi pilihan sing ramah lingkungan.Iki minangka bahan biodegradable lan kompos sing bakal rusak dadi komponen sing ora mbebayani sajrone wektu.Tas kasebut disertifikasi kanggo kompos omah kanthi standar OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI.Uga tahan kelembapan, saengga isi bisa tetep garing lan ora rusak.Tas kasebut entheng lan dilipat supaya gampang disimpen lan duwe gagang supaya gampang digawa lan diangkut.

  • Pabrik tas plastik China logo disesuaikan Biodegradable Plastic Bag compostable zipper grosir

    Pabrik tas plastik China logo disesuaikan Biodegradable Plastic Bag compostable zipper grosir

    Kita pabrik, ora ana MOQ.

    Rega adhedhasar QTY, SIZE, WARNA, DESIGN.

    Mangga ngirim rincian, kita bisa menehi rega.

    Beda ukuran, warna, desain lan QTY, regane beda

    QTY cilik, regane luwih murah, QTY gedhe, regane luwih murah.

    Pabrik OEM bisa mbantu sampeyan gampang!

    Kirimi rincian liwat email kanggo conto lan rega.

  • Kantong ziplock stand-up khusus kompos tas kemasan panganan biodegradable

    Kantong ziplock stand-up khusus kompos tas kemasan panganan biodegradable

    Ngenalke baris produk paling anyar kita - tas kemasan panganan kertas kraft biodegradable!Tas kasebut digawe saka kertas kraft, film biodegradable PLA lan PBAT, dadi solusi sing sampurna kanggo konsumen sing sadar lingkungan sing pengin nyuda polusi lan ngilangi plastik saka urip saben dinane.Kasedhiya ing coklat utawa putih, tas iki kasedhiya ing macem-macem ukuran khusus sing cocog karo kabeh syarat kemasan sampeyan.

  • Tas busana biodegradable sing ramah lingkungan khusus tas kemasan adesif dhewe

    Tas busana biodegradable sing ramah lingkungan khusus tas kemasan adesif dhewe

    Ayo kula introduce produk paling anyar kita - biodegradable tas kemasan poto-adhesive kanggo sandhangan, sepatu lan topi.Tas perlindungan lingkungan iki digawe saka bahan PLA + PBAT, sing ramah lingkungan lan tahan lama.Desain krim frosted minangka gayane kaya fungsional, dene decal bisa digunakake maneh minangka pilihan sing migunani kanggo kabutuhan saben dina.

    Tas kemasan biodegradable mandhiri sampurna kanggo wong sing peduli karo lingkungan.Bahan PLA + PBAT minangka bahan sing ramah lingkungan, sing njamin tas kasebut bisa rusak lan kompos.Tegese ora ana plastik, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo mbungkus sandhangan utawa sepatu.Kajaba iku, tas kasebut awet lan ora bisa dipecah, dadi pilihan sing padhet kanggo panggunaan saben dina.

  • Tas kemasan ziplock kompos frosted tas ritsleting garmen biodegradable

    Tas kemasan ziplock kompos frosted tas ritsleting garmen biodegradable

    Ngenalke produk sing lestari lan ramah lingkungan - Tas Kemasan Busana Ziplock Biodegradable!Digawe karo bahan canggih kayata PLA + PBAT, iku kombinasi sampurna saka kekiatan lan eco-ramah.Werna putih krim sing beku lan tekstur sentuhan alus mesthi bakal menehi kesan sing langgeng ing pelanggan!

    Tas biodegradable frosted kita minangka kombinasi sampurna saka degradabilitas lan daya tahan.Panggunaan bahan sing ramah lingkungan, kemampuan kanggo ngatur ukuran, lan kasunyatan sing cocog karo standar kelestarian sing paling dhuwur ndadekake bisnis apa wae.Entuk tas kita saiki lan kontribusi kanggo masa depan sing lestari!

  • 100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    100% Compostable Ziplock Sandhangan Packaging Bag

    Tas rasukan ziplock kompos sing modis, aman, lan cukup awet kanggo nahan macem-macem panggunaan.Bebas beracun lan biodegradable, tas sandhangan kompos iki ora ngemot plastik.Versatile lan mantep, tas kemasan sandhangan kompos bisa digunakake ing macem-macem bahan kemasan, cocog kanggo kabeh kemasan e-commerce lan rantai pasokan, kanthi detail ziplock biodegradable.Tas Garmen Ziplock Compostable yaiku EN 13432&ASTM D6400, BPI, sertifikat kompos omah OK.Digawe saka pati jagung sing diowahi (PLA) lan PBAT, uga dicithak nganggo tinta sing ora beracun.Nggawe pilihan sing bakal matur nuwun kanggo generasi sabanjure.

  • Custom Compostable Frosted Zipper Slide Bag

    Custom Compostable Frosted Zipper Slide Bag

    Kantong kemasan kompos bisa dadi pilihan sing apik kanggo kabutuhan pengepakan.Dheweke luwih ramah lingkungan lan ora ana ing TPA.Alasan liyane sing apik kanggo tuku tas geser zipper kompos tanpa plastik yaiku kasunyatan sing ramah lingkungan lan lestari.Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sandhangan tanpa kuwatir yen dibuwang ing tas plastik ireng biasa.Kanthi jinis tas kompos iki, sampeyan ora perlu kuwatir yen tas bakal macet ing wit utawa ndamu menyang segara.Uga bakal decompose ing 6-12 sasi.

  • Custom Compostable Frosted Garment Packaging Bags

    Custom Compostable Frosted Garment Packaging Bags

    Ayo bebas plastik lan bali menyang alam!Kabar apik yaiku sampeyan saiki bisa nggunakake tas kemasan kompos minangka alternatif kanggo tas poli plastik tradisional (lan boros).

    Gunakake minangka tas t-shirt / lengen klambi, minangka tas garmen, utawa supaya samubarang barang sampeyan tetep resik & dilindhungi.Tas iki dilengkapi strip adesif lan bisa nyithak bebaya sesak napas standar AS ing mburi tas supaya ngarep bisa disesuaikan karo stiker logo perusahaan utawa pesen apa wae.Tas iki entheng lan anti banyu.Gunakake ing kombinasi karo Compostable Mailers kita.