banner_page

tas zipper

  • Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Tas Ritsleting Garmen Kualitas Tinggi GRS Langsung saka Produsen China

    Katrangan singkat:

    Kita pabrik, ora ana MOQ.

    Rega adhedhasar QTY, SIZE, WARNA, DESIGN.

    Mangga ngirim rincian, kita bisa menehi rega.

    Beda ukuran, warna, desain lan QTY, regane beda

    QTY cilik, regane luwih murah, QTY gedhe, regane luwih murah.

    Pabrik OEM bisa mbantu sampeyan gampang!

    Kirimi rincian liwat email kanggo conto lan rega.

     

    Tas sandhangan ritsleting GRS minangka jinis tas sing diprodhuksi dening pabrik Cina.Iki minangka tas ramah lingkungan sing digawe saka bahan alami lan lestari.Materi sing digunakake banget ambegan kanggo nglindhungi sandhangan ing njero, lan uga duwe resistensi gedhe kanggo rereget lan banyu.Kajaba iku, ora ana racun sing dibebasake nalika diprodhuksi, dadi produk sing resik lan aman.Tas kasebut nduweni penutupan ritsleting, sing ndadekake gampang mbukak tanpa resiko ngrusak sandhangan ing njero.Uga kasedhiya ing macem-macem ukuran lan werna, nyedhiyakake keluwesan kanggo pas karo anggaran lan rasa apa wae.Salajengipun, pabrik nawakake pilihan khusus, kayata nyetak label lan logo ing tas lan nambah warna khusus.Tas rasukan ritsleting GRS minangka pilihan becik kanggo wong-wong sing nggoleki tas kualitas kanthi rega sing kompetitif.Iku banget awet, tahan suwe lan kasedhiya ing macem-macem desain sing apik banget.Kajaba iku, ora kompromi karo kualitas kanthi bahan mentah sing ramah lingkungan.Kajaba iku, pilihan khusus nggawe tas kasebut unik.

  • Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Produsen tas poli China biodegradable tas ritsleting tas kemasan sandhangan

    Jeneng barang: tas ritsleting sandhangan biodegradable kompos tas ritsleting sandhangan

    Ukuran: logo khusus kasedhiya

    werna; kaya sing dijaluk

    MOQ: Ora MOQ, nanging QTY cilik biaya luwih

    Logo: logo sampeyan olèh

    Sampel: sampel saham gratis, angkutan udara diklumpukake

    Carane njaluk rega?

    Rega adhedhasar jumlah, warna, logo lan ukuran.

    Lead time: babagan 5-10 dina

    Tas Zipper Kemasan Biodegradable - Pilihan Sustainable Ing Pabrik Poly Bags China, kita bangga ngenalake baris tas ritsleting biodegradable anyar.Tas sing unik lan inovatif dirancang kanggo mbantu nyuda jejak lingkungan nalika isih menehi perlindungan sing unggul kanggo produk sampeyan.Tas ritsleting biodegradable digawe kanthi kombinasi PLA lan PBAT pati jagung, dadi kuwat lan cukup tahan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pengepakan lan panyimpenan.Tas kita disertifikasi OK HOME COMPOST, EN13432, ASTMD 6400, lan PBI, kanthi standar paling dhuwur kanggo biodegradabilitas lan kelestarian.Tas biodegradable kita dirancang supaya ramah lingkungan lan praktis.Padha sampurna kanggo nyimpen lan ngirim sawetara saka sudhut item, kalebu produk pangan, Penyetor medical, lan malah elektronik.Lan, amarga dirancang supaya cepet rusak, sampeyan bisa yakin manawa produk sampeyan ora bakal nyumbang kanggo tumpukan sampah plastik sing saya akeh.Ing China Poly Bags Factory, kita pracaya nindakake bagean kita kanggo nglindhungi lingkungan.Kantong ritsleting biodegradable nyedhiyakake cara sing gampang lan efektif kanggo nyuda pengaruh sampeyan ing planet iki.Lan, amarga padha dirancang kanggo dadi loro awet lan biaya-efektif, sampeyan bisa yakin sing entuk nilai paling apik kanggo dhuwit.Apa sampeyan nggoleki solusi sing lestari kanggo kabutuhan kemasan utawa mung pengin nindakake bagean kanggo njaga planet, tas ritsleting biodegradable minangka pilihan sing apik.Kanthi proteksi sing unggul lan desain sing ramah lingkungan, mesthine bakal dadi hit karo konsumen lan bisnis.

  • Pabrik tas plastik China logo disesuaikan Biodegradable Plastic Bag compostable zipper grosir

    Pabrik tas plastik China logo disesuaikan Biodegradable Plastic Bag compostable zipper grosir

    Kita pabrik, ora ana MOQ.

    Rega adhedhasar QTY, SIZE, WARNA, DESIGN.

    Mangga ngirim rincian, kita bisa menehi rega.

    Beda ukuran, warna, desain lan QTY, regane beda

    QTY cilik, regane luwih murah, QTY gedhe, regane luwih murah.

    Pabrik OEM bisa mbantu sampeyan gampang!

    Kirimi rincian liwat email kanggo conto lan rega.

  • Custom Compostable Frosted Zipper Slide Bag

    Custom Compostable Frosted Zipper Slide Bag

    Kantong kemasan kompos bisa dadi pilihan sing apik kanggo kabutuhan pengepakan.Dheweke luwih ramah lingkungan lan ora ana ing TPA.Alasan liyane sing apik kanggo tuku tas geser zipper kompos tanpa plastik yaiku kasunyatan sing ramah lingkungan lan lestari.Bisa digunakake kanggo ngemas barang-barang sandhangan tanpa kuwatir yen dibuwang ing tas plastik ireng biasa.Kanthi jinis tas kompos iki, sampeyan ora perlu kuwatir yen tas bakal macet ing wit utawa ndamu menyang segara.Uga bakal decompose ing 6-12 sasi.