banner_page

100% Kurir Daur Ulang Satchels Poly Mailer Bag

100% Kurir Daur Ulang Satchels Poly Mailer Bag

Katrangan singkat:

Mailer poli paling lestari ing donya - digawe kanthi konten daur ulang 100%.Tas mailer daur ulang kita, minangka tas kurir pisanan saka sawijining jinis karo isi ulang dhuwur kuwi, iku wis njupuk taun pembangunan ngurangi ton "plastik anyar" kang diselehake menyang lingkungan, bisa langsung ngganti tas kurir saiki.Kita pracaya ing Ngurangi, Gunakake maneh lan Daur-ulang, sabisa-bisa kita nyithak pesen sing jelas ing tas lan tas kanggo nulungi pangguna pungkasan kanthi cara daur ulang yen wis digunakake maneh.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Werna kasedhiya: Putih / Ireng / Ungu / Jambon / Abang / Biru / Ijo / Abu-abu, bisa warna tas khusus
Ukuran: Cilik, Sedheng, Gedhe
Kekandelan umum: 120-130um sisih pindho, bisa nampa kekandelan adat.
Desain: Prasaja utawa rumit, pls nawakake file PDF, AI, PSD
Printing werna: Nganti enem werna, bisa print ing siji utawa pindho sisih.
Dianggo: Kiriman Sandhangan/Sepatu

Fitur

Tas Kurir Daur Ulang 100% iki ora ngemot plastik prawan.
Rasa pedesaan lan kekandelan tas kurir sing apik tenan iki tegese bisa digunakake kaping pirang-pirang sadurunge kudu didaur ulang.
Tas iki bisa dilebokake ing tong sampah daur ulang Plastik Lembut ing wilayah sampeyan.Daur ulang ing paling supermarket utama karo tong sampah Redcycle.
Kelembapan, luh, lan tahan tamper, Resistance dhuwur kanggo tearing lan punctures
Kupas sing kuat lan tutup adesif segel dhewe
Tas daur ulang tas kurir sing bobote luwih entheng lan awet, ramah lingkungan lan ekonomis, cocog kanggo ngirim barang sing ora rapuh.
Jahitan las sing kuat dirancang kanggo ngidini overstuffing tanpa risiko bledosan
Konstruksi plastik njamin isi direksa saka banyu lan unsur
Ora ana serat serat utawa bledug kanggo ngrusak produk sampeyan
Materi opaque njamin rahasia lan keamanan.
Tas mailers satchel sing entheng lan awet sing digawe saka 100% sampah daur ulang iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan lan lingkungan.
Satchel bobot sing luwih entheng iki cocog kanggo ngirim barang sing ora rapuh liwat kiriman.
GRS4.0 versi certified

520A5924
520A5922
520A5923

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: